Bucuria fructelor în siropul YO

YO, cel mai iubit brand austriac de siropuri de fructe împlinește anul acesta 60 de ani. 60 de ani de muncă, perseverență și rezultate pe măsură.

Pretențioși și ambițioși, exact pe gustul meu, producătorii brandului Yo, au dezvoltat un control al fructelor foarte exigent, doar fructele cele mai sănătoase ajungând în sticlele YO apoi pe mesele noastre. Fructe hrănite cu dragoste pe terenurile regiunii Ybbstal, cea mai fertilă zonă pentru cultivarea fructelor din Austria.

yo-zmeura
Sursă foto : http://www.thetrends.ro/

Siropurile YO sunt deliciul fiecărei vârste, fie că le transformi într-o băutură pentru toate gusturile celor mici ( zmeură, fructe de pădure, cireșe, soc, coacăze negre, căpșuni, dar si fructe Multivitamin – un amestec de fructe exotice, bogate în vitamine; măr cu plante aromatice, lămâie și mentă și citrus mix ), în limonadă/înghețată/iaurt congelat/cheesecake/budincă cu sirop de fructe ori în cocktail-uri savuroase (Purple Light, Raspberry Love, Hugo, Cosmopolitan sau Mojito).

Preferatul meu este cocktail-ul Hugo, o combinație perfectă între siropul parfumat de soc, Prosecco, mentă proaspătă și lămâie verde, răcoritor și energizant, pare special conceput pentru a nu-l mai putea uita niciodată.

60 de ani de creație și pasiune te inspiră să îți planifici și să îndeplinești cu aceeași pasiune tot ceea ce îți dorești, prin urmare urmând exemplul lor, aș vrea să împlinesc mereu lucruri noi :

1. Să scriu cărți pentru copii. Cărți de povești care să le conserve mintea curată cât mai mult timp, povești care să îi ducă în lumi cunoscute doar lor. Cărți de aventuri care să îi învețe și să îi încurajeze să viseze, să îndrăznească și să împlinească, aventuri care să îi transforme în oameni temerari și puternici.

2. Să continui să studiez pianul, chiar dacă asta va însemna să-mi plictisesc de moarte profesoara de pian :)) și special pentru asta am ales una dintre prietenele cele mai dragi mie. Special voi continua pianul pentru că îmi aduce aminte de copilărie și mă poartă într-o lume pe care puțini oameni o înțeleg și o apreciază.

3. Să îmi păstrez determinarea și perseverența în tot ceea ce fac. Să schimb oameni și situații ce par de neschimbat. 

4. Să cunosc locuri, oameni și culturi noi. Să adaug caracterului și meu mereu alte trăsături care să îl completeze.

5. Să mai învăț două limbi străinePentru a avea mereu acces la altă educație și la altă mentalitate.

Dacă iubești fructele și plăcerea gustului, savurează siropurile YO în combinații originale, băuturi răcoritoare în diminețile de weekend ori cocktail-uri parfumate în orele târzii din noapte.

Simte-le aroma, rând pe rând, și scrie-mi apoi ce amintiri îți trezește și ce te inspiră să faci fiecare în parte !

csm_jobilaeum-1_dec9de4d97
Sursă foto : http://www.yo-siropdefructe.ro/

One thought on “Bucuria fructelor în siropul YO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *