Relația karmică

Îi lipsește ceva ortodoxiei, îi lipsește continuitatea vieții; îi lipsesc puterea mentală, autocontrolul și sensul vieții și al morții.

Lipsește karma. Lipsesc cauza și efectul. Ortodoxia ne învață să fim buni, iertători, indiferent de gravitatea situației. Nu ne spune de ce, iar noi putem crede că asta e esența creștinismului : iertarea infinită. Mereu să-ți fie rău ca să-i fie altuia bine, să te sacrifici și să suferi pentru că după moarte te vei bucura pe veci. Fantezistă variantă.

E ușor să spunem că cei care cred în reîncarnare sunt eretici. E simplu să-i izolăm de mulțimea creștină crezând că avem o singură viață și o singură moarte. Și mai comod să spunem mereu că altcineva e răspunzător și va avea grijă de noi, de copiii noștri, de sănătatea și de bunăstarea noastră. Mereu cineva ne va ajuta, salva ori pedepsi. Comod să credem că nu avem niciun rol și nicio altă experiență în lumea materială și suntem simpli muritori fără voință și putere.
releasing-karma

Învățăm că trebuie să suferi cât ești copil dacă ai părinți abuzivi, să suferi în căsătorie și să suferi mai târziu și din cauza copiilor, dacă se poate. Să o duci într-un continuu sacrificiu. Dacă te-ai căsătorit cu un bărbat abuziv, să rămâi împreună cu el și să îl ierți continuu. Așa e creștinește, să ierți și să rămâneți împreună până la moarte.

Să fii bun, să ierți la infinit și să nu renunți la căsătorie. Altfel, vei fi pedepsit în viața asta materială și după moarte chiar mai mult. Frustrant și incomplet îndemn. Pare nedrept și inuman pentru că e incomplet. Lipsește înțelegerea motivului care a produs conflictul și rezolvarea lui. Iertarea veșnică, mecanică și seacă, nu rezolvă conflictul ci doar îl înăbușă pentru o vreme.

´´Până când moartea vă va despărți.˝ Să rămâneți împreună pentru a vă arde karma în viața asta, pentru a nu mai reveni să o reechilibrați la nesfârșit. Să fii bun, iertător și blând într-o relație complet distructivă e important dar nu pentru că ești creștin și ascultător de povețe, ci pentru că ai o datorie karmică față de el ori ea. Pentru că ați mai trăit o dată, de 2 ori, de n ori aceeași relație, tot de atâtea ori ați lăsat-o în spuspans și vă veți reîntâlni până o veți încheia fără datorii.

Nu părem a avea o experiență unică în lumea materială. Avem simpatii și antipatii spontane inexplicabile. Avem amintiri, atașamente, pasiuni, impulsuri și datorii karmice de plătit ori de primit. Regresia hipnotică ne poartă în toate experiențele trecute, dacă dorim, și ne ajută să ne înțelegem interesele, alegerile, conflictele și fobiile din viața actuală.

Suntem interconectați unii cu alții, altă erezie, comunicăm telepatic și intuitiv și tot la fel ne influențăm reciproc mai eficient decât prin limbaj verbal. Ne influențăm mental starea de spirit, sănătatea și întreaga viață. Activând chakrele, ne detașăm de lumea materială și ne conectăm prin alte canale de comunicare la informații de altă natură, mai subtilă.

Nu suntem aici pentru prima oară și cel mai bine simțim asta atunci atunci când are loc o regăsire karmică (pozitivă), atunci când atracția spontană și deosebit de puternică este inexplicabilă și imposibil de controlat. Atunci când simți că pentru relația asta te-ai întors aici.

Relația karmică pozitivă e o relație complicată, o relație de care nu poți fugi. E o regăsire și o continuare a ceea ce ai lăsat neterminat în trecut. E o relație magnetică, aproape hipnotică, menită să schimbe radical viețile celor doi. Nu e o relație întâmplătoare, nici una rațională. E karmică, e peste controlul tău. E instinct pur, e căutare și regăsire, iar dacă nu se va consuma, agonia și căutarea pot continua în experiențele viitoare. E o relație foarte intensă, cu o comunicare foarte bună la nivel intuitiv, aproape telepatică, și o excelentă compatibilitate sexuală.  Doi oameni care se vor căuta continuu și care nu își vor putea explica nici magnetismul dintre ei, nici compatibilitățile, nici lecțiile de viață pe care și le dau unul altuia. Nu vor înțelege nici de ce își idealizează partenerul, nici cum pentru fiecare conflict găsesc moduri fericite de rezolvare. Ei simt doar că s-au născut pentru fi împreună.

Poți ocoli o asemenea relație și te poți implica și consuma într-o relație banală dar vei rămâne conectat și prezent în legătura spirituală intensă creată de regăsirea partenerului karmic. Poți alege rațional o relație convenabilă, aparent echilibrată, care să corespundă normelor sociale și ai mari șanse să trăiești tot felul de banalități dar vei tânji după relația ratată până la următoarea regăsire, când vei căuta tu și va fugi celălalt și tot așa, până vă veți opri amândoi și vă veți arde karma împreună.

Dar dacă vrei să trăiești intens, găsește-ți partenerul karmic și ia de la capăt povestea. Găsește conexiunea spirituală prin regresie temporală, activarea chakrelor, meditație, rugăciune creștină, prin orice ar putea duce la asemenea trezire spirituală și la asemenea legătură emoțională intensă. Trăiește și primește lecțiile karmice restante ca să nu te mai regăsești la nesfârșit în aceleași situații nerezolvate. Arde-ți karma. Scurtează-ți agonia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *