Un motan cu atitudine

El va fi Igor, motanul temperamental aflat încă în stadiul de proiect ambițios deoarece mama lui îl ține încă în șah pe viitorul său tată. Oricare ar fi el. Pisica Albastru de Rusia, rasă pretențioasă și nobilă, nu va accepta decât un partener pe măsură.

600px-russian-blue-sleepyMi l-aș fi dorit de Crăciun dar mama lui se încăpățânează să îl amețească de cap pe tatăl său. Până se va sătura și el și se va hotărî să preia ostilitățile, că nu poți aștepta la nesfârșit să se alinieze planetele pentru a găsi momentul perfect de împerechere.

Sunt leșinată după pisici. Pur și simplu, îmi trebuie animalul ăsta. Nu funcționez fără un motan torcător care să mi se așeze în brațe oriunde aș fi și orice aș face. Un motan care să îmi elimine stressul de peste zi. Cu cel de peste noapte e altă poveste.

Sunt convinsă că motanul nostru de Rusia va reuși să o păcălească într-un final pe pretențioasa lui pisică și vor concepe special pentru mine cel mai frumos pisoi cu blăniță gri-argintie mătăsoasă, ochi verzi-smarald și pernițe mov. Va fi cel mai iubit motan, iar pentru a-i pregăti căminul pe măsura firii lui nobile am ales cel mai bun shop online, www.cattitude.ro, un site ce pune la dispoziție produse de cea mai bună calitate ale furnizorilor din Europa, Canada și US, website realizat excepțional de către Agenția de Marketing Creative Wings. Pentru următorul meu website voi apela cu multă încredere la serviciile lor.

Până când nobila noastră pisică se va împrieteni cu partenerul ei, la fel de vulcanic ca și ea, voi avea timp să studiez în liniște Cattitude Brands și să comand online toate accesoriile preferate. Produsele achiziționate generează puncte de loialitate care se pot converti în vouchere. Website-ul oferă multiple servicii PetSpa (spălat,tuns, periat, tăiat unghii, tratamente pentru blana devitalizată și pentru intensificarea culorii blănii și multe altele) pentru a-i menține aspectul mereu îngrijit și a-i crește confortul animalului tău preferat.

Păcat că nu am un câine, aș fi găsit pe site-ul lor tot ce mi-aș dori și pentru el.

Nu am încredere în oamenii care nu au un animal drag lângă ei. Prezența unui animal și felul în care îl îngrijește îmi spun multe lucruri despre acel om. Scuza că nu ai animal pentru că ai un copil, nu funcționează pentru mine. Animalul nu îți înlocuiește copilul și nici invers.

Dacă aș fi eu animal de companie, aș ști că doar un stăpân devotat animalului său de companie va avea parte de devotamentul acestuia pentru că a avea un animal drag lângă tine nu înseamnă doar să îl hrănești cu orice vrei tu și să îi oferi un adăpost. Un stăpân iubitor îi oferă companie de calitate animalului său în egală măsură cu cea oferită de acesta, îi arată constant afecțiunea lui și îi asigură tot confortul necesar.

Animalul tău de companie e ca un membru de familie, îi oferi toată afecțiunea ta și el ți-o oferă pe a lui. Îți cunoaște stările și ți le amplifică de multe ori, iar pentru asta e vital să îi oferi hrană de calitate și confort, să te preocupe starea lui, să îi asiguri spații, activități și accesorii de joacă, iar pentru toate astea, există produsele și serviciile Cattitude Brands.

Pentru toate astea, îl aștept pe Igor. Ori Vladimir.

3 thoughts on “Un motan cu atitudine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *