Delicii japoneze pentru gurmanzi

Desert tradițional japonez preparat din ingrediente naturale, cu textură fină, crustă din amidon din orez și făină de orez și miez cremos preparat cu înghețată, frișcă și cremă. Un produs congelat preparat cu umplutură de afine, alune de pădure, ananas, banană cu ciocolată, migdale cu ananas, căpșună, mango, ceai verde japonez, măr verde, pepene galben/verde, struguri, fistic, portocală roșie și multe altele. Un deliciu al gusturilor.

motiko1

Un deliciu al simțurilor, desertul japonez cu tradiție de peste 500 de ani, este prezent pentru prima oară în Europa prin compania Motiko care, prin insula Motiko din AFI Cotroceni, te invită să le deguști pe fiecare în parte. Livrarea la domiciliu este realizată în câteva sectoare ale Bucureștiului în 1-2 ore, iar timpul ideal de consumare a acestora este de aproximativ 15 minute, pentru a te bucura de toată savoarea lor.

Din ce în ce mai multe persoane sunt interesate de calitatea produselor pe care le consumă și, în special, de calitatea deserturilor însă desertul perfect trebuie să aibă o singură calitate : să placă unui gurmand. Recomandarea unui gurmand pentru un preparat culinar este întotdeauna o garanție a gustului deosebit și a calității ingredientelor.

Gurmandă prin educație, ador deserturile și orice mâncare bine preparată. Ador deserturile grele, concentrate și, în același timp, trebuie să le consum cu măsură preocupată fiind și de calitatea ingredientelor. Alternativa perfectă a unui desert foarte concentrat este desertul preparat din ingrediente naturale, fără adaosuri inutile de diverse substanțe. Desertul Moti este potrivit pentru copii, fiind sărac în calorii, cât și pentru persoanele care suferă de intoleranță la gluten, orezul neconținând gluten

Crusta de orez, la momentul potrivit consumării desertului, devine moale, elastică, iar umplutura este cremoasă și rece, un contrast pe cât de neobișnuit, pe atât de surprinzător de delicios. Diversitatea și simplitatea umpluturii de fructe te poartă pentru câteva clipe în îndepărtata Japonie.

De multă vreme îmi doresc să înlocuiesc deserturile tradiționale românești și chiar preparatele clasice de cofetărie cu ceva mult mai light însă niciun preparat raw-vegan ori doar raw nu a fost pe gustul meu. Nu mi-au trezit interesul în niciun fel prăjiturile cu morcov, nici dovleacul crud ce abundă în vitamina A și potasiu, nici salata de hrișcă. Nici crema de ciocolată fără ciocolată și nici batoanele energizante cu creme colorate cu fructe.

Am descoperit însă cu plăcere desertul Moti cu creme din fructe și astfel am introdus printre preferințele mele desertul cu fructe. Nu consum fructe cu plăcere, nici crude și nici altfel preparate dar prăjiturelele Moti sunt perfect de dulci și de aromate pentru gustul meu.

Gurmandul e dependent de gusturile preparatelor pe care le consumă. Pentru el e important totul când e vorba despre gastronomie. E important aspectul, mirosul și bineînțeles gustul preparatului, iar desertul e cel mai analizat produs. Mai întâi îi studiază forma, culoarea și apoi textura, iar dacă îi place ceea ce vede, gustă. Dacă îi place ce a gustat, acel produs va rămâne printre preferatele sale pentru totdeauna.

Desertul Moti te îmbie să le guști de cum le vezi. Formele lor perfecte și culorile naturale îți sugerează gustul perfect pe care îl vei simți, iar până nu le vei gusta pe toate, nu vei ști care e preferata ta. Interiorul cremos și aromat îți va delecta simțurile cucerindu-te pentru totdeauna, iar după prima degustare va trebui să-ți redefinești desertul preferat.

Din ce în ce mai multe persoane sunt dornice să încerce arome noi, să își cultive și să își rafineze gusturile, iar ocazia perfectă o reprezintă desertul de lux japonez. Diversitatea și abundența cremelor fructate cuprinse în interiorul crustei de orez vor fi de fiecare dată deliciul invitaților tăi speciali, iar pe tine te vor transforma într-un rafinat cunoscător al deserturilor de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *