Îmbracă-ți casa în infraroșu

Era caloriferelor clasice și a centralelor termice a apus, iar unul dintre motive este că un organism sănătos se întreține într-un mediu sănătos. Trăim o viață activă și suntem supuși uzurii fizice și psihice dar când ajungem acasă ne dorim confort total.

Confortul total include confortul termic. Ți-ai amenajat casa după placul tău și ai utilat-o după ultimele tendințe dar ultimul retuș presupune dotarea ei cu panouri radiante cu infraroșu

panou-radiant-mare

 

 

 

 

 

 

La fel cum Soarele, prin razele infraroșii, încălzește Pământul înaintea aerului, la fel și panourilor radiante realizează încălzirea pereților și a obiectelor înaintea aerului, aerul fiind încălzit indirect de aceste obiecte. Sunt panouri de diferite dimensiuni, decorative sau neutre, cu un consum scăzut de energie electrică. Nu modifică umiditatea spațiilor încălzite și nu prezintă riscuri în urma folosirii lor.

Undele infraroșii generează în mod natural căldura și penetrează pielea și țesuturile. În ultimii 30 de ani cercetatori si medici chinezi si japonezi au realizat cercetari extinse asupra tratamentelor cu radiatii infrarosii de unda lunga, iar beneficiile acestora sunt deja cunoscute și apreciate în întreaga lume :

  • stimulează circulația sângelui; sindromul mainilor si picioarelor reci este mult redus.

  • scăderea rigidității articulațiilor,

  • creșterea extensibilității țesuturilor de colagen,

  • calmarea spasmelor musculare,

  • îmbunătățește starea generală și asigură un somn odihnitor,

  • ameliorează stările de neurastenie, astmul bronșic.

Panourile radiante cu infraroșu sunt alegerea ideală pentru a-ți transforma casa într-un sursă constantă de relaxare și confort, iar dacă deții deja un alt sistem de încălzire, încălzirea cu panourile radiante cu infraroșu va fi schimbarea de decor și ambient care va aduce un plus de valoare și confort casei tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *