Femeia frumoasă din preajma lui

Îți vei pierde bărbatul dar nu din cauza femeii frumoase de care te temi, ci din cauza nesiguranței și a neîncrederii tale, a suspiciunii continue că nu te mai iubește. Îți vei pierde bărbatul pentru o femeie banală care va ști să-l iubească așa cum tu nu mai știi.

beauty

Nu îți vei pierde bărbatul din cauza femeii frumoase de care te temi pentru că și el se teme de femeia frumoasă. Este nesigur și temător ori, dimpotrivă, plin de avânt tocmai din cauza răcelii tale. Nu îți vei pierde bărbatul din cauza unei femei frumoase pentru că în fiecare femeie pe care o privește, el te caută pe tine, femeia lui, numai tu nu știi asta. Tu ești prea (pre)ocupată cu gândurile tale, cu spaimele și cu complexul tău de inferioritate.

Ea e frumoasă pentru că își îngrijește frumusețea. Tu ai decis să te îngrijești doar de covoarele din sufragerie. E frumoasă pentru că își menține spiritul aprins și se conectează și se încarcă continuu cu ceea ce simte în jurul ei. E frumoasă pentru că, pentru ea, bărbatul este cel mai bun prieten, e cel care îi menține dispoziția și o face să se simtă vie. Pentru că reușește să nu urască femeile ca tine. E frumoasă pentru că își îngrijește sufletul și mintea în egală măsură, pentru că are încredere în ea și în frumusețea ei. E frumoasă pentru că nu se teme de alte femei.

Dar tu nu îl vei pierde din cauza frumuseții ei. Îl vei pierde pentru că îl ucizi cu neîncrederea și suspiciunea ta. Îl vei pierde pentru că ai uitat să îl iubești, să îl alinți și să îl faci să te mai dorească. Acum știi doar să pretinzi atenție gratuită fără să mai oferi atenția și toată dragostea ta.

 

Ultimul lucru pe care vrea să-l audă de la tine este de ce a privit-o pe ea așa. Pentru că îi e dor de tine, de aia și pentru că tu ai uitat să fii femeie, iar dacă nu vrei să-l pierzi, să-l lași să privească flămând femeia frumoasă din preajma lui și apoi să vină la tine. Pentru că va veni mereu la tine. Știe de ce te-a ales și de ce rămâne lângă tine doar că tu nu îl ajuți deloc; dimpotrivă, ții mereu să îi pui piedici, și lui și ție, să inventezi motive de ceartă și, mai rău, să-i dai idei. Ții morțiș să-l faci să se gândească foarte serios cum ar fi dac-ar fi

Să nu te temi niciodată de o femeie frumoasă, să te temi de femeia proastă. Dacă o femeie proastă vrea să-ți ia bărbatul, ți-l ia, nu-i musai să fie frumoasă. Asta nu înțelegi. Femeia proastă găsește nenumărate motive să facă asta, din ambiție, interes financiar ori, pur și simplu, pentru că poate.

Femeia frumoasă, cea de care te temi tu, nu-ți va lua niciodată bărbatul pentru că nu are ce face cu el. Nu ți-l ia pentru că prea mulți bărbați i se oferă în felul ăsta ca să conteze el sau alții ca el. Nu ți-l ia pentru că își dorește un bărbat care să o vrea pe ea dar nu pentru că este comparată cu altă femeie, mereu nemulțumită și suspicioasă, speriată și geloasă ori pentru că în comparație cu tine orice femeie e mai frumoasă.

Femeia frumoasă nu-ți ia bărbatul pentru că îi lipsește disperarea ta de a avea un bărbat cu orice preț lângă ea. Ea îi testează mai întâi rezistența psihică și să fii sigură că bărbatul tău a picat testul. Pentru că l-ai uzat tu. Rezistența fizică i-o testează doar bărbatului care e doar al ei, iar restul nu te mai privește.

Nu ți-l ia pentru că știe ce putere are asupra oricărui bărbat și știe că l-ar lua cu ușurință și, DA, ar fi fericit cu ea. Nu ți-l ia pentru că bărbatul nu este o jucărie pentru ea cu toate că îl poate subjuga dintr-o singură privire și nici nu îl vrea ca o ambiție personală. Nu ți-l ia pentru că ea dorește un bărbat liber, sigur pe el dar nesigur pe ea, un bărbat care nu are de ales între două femei. Unul care știe ce vrea și pe cine vrea.

Dacă disprețuiești femeia frumoasă pe motiv că nu e serioasă și nu prețuiește familia, află că e mai serioasă decât îți imaginezi tu pentru simplul fapt că nu ți-l ia. Chiar dacă poate. Și prețuiește familia mai mult decât crezi tu pentru că se gândește mai mult cum să protejeze familia ta decât pe a ei.

Și dacă nu știi de care femeie din preajma lui să te temi, el știe și se apără instinctiv. Nu are nevoie de tine nici măcar pentru lucrul ăsta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *