Stomatologul familiei tale

Educația se face în familie. Educația pentru sănătate, cu atât mai mult. Dacă tu, ca părinte, vei avea rutina controalelor medicale periodice, la fel va fi și copilul tău.

E vital să mergi la un medic specialist cu încredere și cu drag, să mergi în mod regulat și să urmezi, pe cât posibil, indicațiile lui. Altfel, de ce mai mergi la el ? E la fel de important să găsești specialistul cu care poți comunica eficient și cu care să rămâi în legătură cât mai mult timp tu și întreaga ta familie.

Controalele medicale periodice includ vizitele la stomatolog începute de timpuriu pentru a preveni atât problemele grave de mai târziu cât și teama de a merge la stomatolog. Pentru a realiza o legătură stabilă cu medicul tău e important să găsești acea clinică stomatologică ce cuprinde servicii pentru întreaga familie: pedodonție, ortodonție, estetică dentară, implantologie.

Mi-aș dori ca orice clinică stomatologică să acopere toate serviciile stomatologice și conexe : pedodonție, ortodonție, implantologie, radiologie și chirurgie, servicii care să se adreseze problemelor specifice fiecărei vârste, iar echipa de specialiști ar trebui să completeze tabloul. Nu orice clinică dentară îndeplinește toate aceste condiții, evident, iar una care să fidelizeze clienții prin abonamente atractive și oferirea unor soluții financiare pentru plata tratamentelor, e cu atât mai greu de găsit.

Crystal Dental Clinic însă este clinica dentară ce îndeplinește de 17 ani toate condițiile de mai sus și al cărui succes se datorează îmbinării perfecte a tehnologiilor moderne (microscop dentar, laser dentar, unituri cu fibră optică, aparate pentru inhalosedare, lampă pentru albire ZOOM WhiteSpeed LED) în cadrul serviciilor de pedodonție, ortodonție, estetică dentară, parodontologie, protetică, endodonție, implantologie și chirurgie, îmbinare ce permite obținerea de fiecare dată a unor rezultate optime. Și toate acestea, într-un spațiu modern și elegant, realizate de către o echipă ce inspiră responsabilitate, corectitudine și integritate profesională.

Pe scurt, ce oferă Crystal Dental Clinic

Pedodonție, realizată de către medici specializați în pedodonție, într-un mediu relaxat la un etaj amenajat special pentru copii:

– prima consultație gratuită pentru copiii cu vârsta până în 2 ani,

-profilaxii periodice,

– sigilare dentară,

– tehnici de inhalosedare (sedare conștientă) și sedare profundă pentru copiii foarte mici sau necooperanți (dar și pentru adulți).

Estetică dentară. Tratamentele dentare ce au ca rezultat final îmbunătățirea sănătății și a aspectului danturii.

Ortodonție. Corectarea anomaliilor dentomaxilare (îndreptarea pozițiilor dinților, reglarea ocluziei și a rapoartelor dintre cele două maxilare).

Implantologie. Plasarea uneia sau a mai multor rădăcini artificiale, din titan, ce vor servi drept element de susținere pentru viitoarea lucrare protetică.

Clinica dispune și de un site atractiv, crystaldentalclinic.ro, ce permite obținerea programărilor online (cu 10% reducere) și oferă informații complete despre programul de lucru, echipa de specialiști și serviciile stomatologice, abonamentele pentru copii/adolescenți/adulți/familie/Corporate/Duo (cu 25% discount la prețurile de listă, diverse manopere gratuite – la alegere, o ședință gratuită de inhalosedare, consultație gratuită pentru o persoană dragă, acces la promoții speciale pentru posesorii de abonamente) precum și posibilitatea accesării cardului STAR -BT de la Banca Transilvania (rate fără dobândă).

Echipa de medici specialiști dedicați profesiei, tehnologia modernă, spațiul elegant de lucru, metodele de fidelizare și soluțiile financiare oferite pentru plata serviciilor dentare fac din Crystal Dental Clinic o clinică preferată pentru toți clienții/pacienții săi și un reper de profesionalism și dăruire pentru toți cei care activează în acest domeniu.

sursă foto : www.crystaldentalclinic.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *