Cadouri de suflet de la Kadoly.ro

Fiecare cadou e o poveste. Povestea ta și a lui, a ta și a părinților ori bunicilor tăi, povestea colegilor sau șefilor tăi. Tot ceea ce trăim e o poveste dragă și cu toții am vrea să le păstrăm cumva mereu aproape.

Un cadou personalizat și handmade de la Kadoly.ro e mai mult decât un banal cadou cumpărat, poate, din obligație. Cadoul personalizat este acela care poartă amprenta celui sau celei care îl dăruiește și îi poartă mesajul drag.

Ce categorii de cadouri personalizate și handmade găsești aici ? Răspuns scurt : toate categoriile. De la cadouri pentru iubită/soție, soră, mamă, colegă, șefă, nași, cadouri pentru tineri căsătoriți, cadouri pentru pensionare, pentru casă, cadouri pentru diverse sărbători (Crăciun, 1 și 8 martie etc) și aniversări dragi.

Fiecare lună a anului are propriile sărbători și tradiții și aniversări de familie. Pentru fiecare în parte vei găsi un cadou potrivit, personalizat și handmade. Fie că îți dorești un set, ceas de perete și vază pictate manual, o tavă personalizată pentru tineri căsătoriți, albume foto handmade, cutii surpriză, sticle de șampanie, vaze, ceasuri de perete ci mesaje gravate prin laser sau pictate artistic, magazinul online kadoly.ro ți le poate oferi pe toate acestea și încă multe altele.

Și am ajuns la bărbați. Cel mai iubit dintre pământeni este, cu siguranță, iubitul ori soțul tău. Dacă nu este, schimbă-l și apoi vizitează Kadoly.ro pentru a alege un cadou de suflet deoarece cadourile de la Kadoly sunt făcute cu dragoste și dăruire și sunt destinate oamenilor speciali din viața ta. Dacă nu ai pic de inspirație dar ești ambițioasă de fel, probabil vei insista să parcurgeți perioada parfumurilor și a ceasurilor de mână. Asta doar pentru că articole de îmbrăcăminte își poate cumpăra cu succes și singur.

Ok, i-ai cumpărat parfumuri care îi plac mai mult sau mai puțin (criteriul de alegere fiind mai mereu acela de a-ți plăcea ție), ai achiziționat 5 ceasuri de mână, acvatic, sport, elegant, cu curea de piele/imitație, moderne și acum ce ? Se apropie din nou aniversarea lui și apoi a voastră și nu îi mai poți cumpăra încă o cămașă. Deja a intuit ce culoare va avea următoarea.

Îți trebuie ceva original și vei înțelege că nu mai ai inspirație pentru următorul cadou pentru că nu ai ales de la bun început cadouri de suflet. În loc să îi încarci sertarele noptierei cu tot felul de nimicuri, ai fi putut alege de la bun început unul dintre cadourile personalizate pentru bărbați, cu câte un mesaj deosebit gravat prin laser ori pictat/decorat artistic și care să poarte amprenta ta..

Indiferent de relația pe care o ai cu fiecare persoană dragă de lângă tine, cu cât cadoul va fi mai personalizat, cu mesaje și semnificații personale, cu atât mai mult cel care îl primește se va simți că este o persoană specială pentru tine, cadoul strângând toată atenția și dragostea ta și rămânând o amintire solidă și dragă peste ani.

Ce aș alege eu pentru soțul meu și pentru aniversările noastre :

  • una dintre tăvile personalizate (îi place micul dejun servit târziu, în noapte),

  • cât mai multe prosoape gravate cu numele noastre,

  • sticle de vin, fără o ocazie anume dar fiecare cu câte un mesaj pictat anume,

  • ceasuri de perete pictate manual în culori vesele și cu mesaje dragi nouă.

  • pahare gravate sau decorate cu aur, nu pentru aur ci pentru că sunt foarte delicate și elegante.

Pentru întreaga familie, cercul de prieteni, colegi și cunoștințe echipa Kadoly concepe cu dragoste și dăruire, de mai bine de 10 ani, idei de cadouri dragi pentru oameni dragi și dacă ai depășit perioada de cuplu dedicată parfumurilor și ceasurilor de mână, a sosit vremea să te alături familiei extinse Kadoly și să vă bucurați de cadouri personalizate și handmade. Ești așteptat cu drag !

sursă foto : www.kadoly.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *