Redescoperă România frumoasă

Destul de frustrant să te trezești într-o dimineață de weekend cu poftă de călătorii, iar tu să ai mașina în service. Să vrei în acel moment să te urci la volanul unei mașini și să pornești la drum și să nu ai mașina disponibilă la acel moment.

Ingredientele secrete ale unui concediu de neuitat : apetitul pentru călătorii și pasiunea pentru frumusețile României. Nimic mai mult, nici măcar o mașină personală disponibilă la acel moment, iar dacă te gândești că lipsa acesteia te-ar putea împiedica să petreci o vacanță de vis, SIXT Rent a Car vine în întâmpinarea ta cu o flotă auto impresionantă.

SIXT New Kopel este prima companie de leasing operațional din România și singura ce oferă servicii complete : rent a car, leasing operațional, vânzare de mașini SH sau noi și service auto.

Cele mai multe dintre birourile de inchiriere sunt situate în cadrul aeroporturilor din Arad, București, Bacău, Brașov, Cluj, Iași, Oradea, Suceava, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara și alte centre de închirieri se află în birourile din centrul orașului în Brașov, București și Sibiu.

SIXT New Kopel, prin proiectul #AlwaysYesToRomania , încurajează deopotrivă turiștii români și străini să redescopere România frumoasă și să pornească în drumeție uitând de grija automobilului personal, de corvoada documentelor ori de service auto pentru că închiriind o mașină prin SIXT Rent a Car vei beneficia de servicii complete.

Prin urmare, indiferent dacă ești foarte calculat și ai un traseu bine planificat ori ești spontan și îți dorești, pur și simplu, să evadezi 2 zile din orașul supraaglomerat în care te afli ori te întorci pentru câteva zile în România și îți este necesară o mașină disponibilă chiar din aeroport, SIXT Rent a Car îți va pune la dispoziție o mașină perfect compatibilă planurilor tale. Mai mult, datorită serviciului change drop-off, ai posibilitatea să schimbi mașina ori să o returnezi într-unul din centrele de închiriere din țară.

Aș închiria o mașină prin SIXT Rent a Car și aș pleca departe de București, în Transilvania, Sighișoara mai exact. Aș străbate orașul medieval de la un capăt la altul și aș vizita toate turnurile sale și m-aș întoarce în București complet refăcută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *