Maratonul bloggerilor

Dacă iubești competitivitatea și îți e familiară tensiunea de dinaintea fiecărui deadline, dacă scrii cu ușurință pe o temă dată și reușești să respecți câteva condiții tehnice, ești candidatul perfect pentru competiția de toamnă Blogathon 2017 platformei Blogawards.

Participă la cât mai multe campanii din cadrul competiției Blogathon și poți câștiga premiile individuale sau participă la toate campaniile competiției și, cu puțin efort și creativitate, te poți clasa printre primii 40 de bloggeri și poți câștiga premii garantate și suplimentare.

În competiție sunt deja 6 campanii active,  NavitelBrazicraciun.net, SmartProtection, Campania repatriere și servicii decedați, Waterboyz și Fotografi nuntă, la care se vor adăuga altele noi pe parcursul competiției. Ai nevoie doar de inspirație și timp pentru a scrie pentru fiecare în parte.

Jurizarea va fi efectuată de către reprezentanții companiilor participante, clasamentul Blogathon 2017 fiind realizat în urma acumulării punctajelor obținute în fiecare campanie dar cel mai important lucru este că nu vei câștiga doar premii și punctaje ci și multe informații despre produse și servicii ale unor companii valoroase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *