Smart Protection pentru iPhone 8 și iPhone X

4 straturi speciale cu o grosime totală de 0,2mm : stratul de suprafață format din polimeri elastomeri care „se vindecă” în timp eliminând zgârieturile fine, stratul de calitate optică, stratul de dispersare a șocurilor și stratul din silicon activ ce oferă o aderență perfectă și anduranță ridicată. Pe scurt : folia de protectie iPhone 8.

Caracteristici  și motive suplimentare pentru a achiziționa o folie Smart Protection premium pentru noul tău iPhone :

  • folie cu grad militar, care după instalare devine invizibilă păstrându-și parametrii și calitățile de protecție,

  • rezistență împotriva zgârieturilor de 2 ori mai mare decât a foliilor clasice,

  • datorită elasticității, se poate mula pe orice suprafață curbă urmând fidel formele device-ului tău,

  • proprietatea de regenerare ce elimină urmele de uzură zilnică,

  • ușurință în instalare, kit de montare inclus.

   Și, nu în ultimul rând, preț accesibil. Prețul unei folii de protecție premium este, cu o reducere de 17% activă în acest moment, 49 de lei însă valoare acesteia este de 2.000 de lei. Acesta este prețul înlocuirii unui display.

Luând în calcul toate proprietățile și calitățile foliei Smart Protection premium, decizia de a o cumpăra este foarte simplă și importantă totodată. Mai mult, pentru o achiziție de peste 85 de lei livrarea este gratuită, prin urmare poți profita de reducerea de preț și poți cumpăra câteva folii și pentru cei dragi ție ori le poți recomanda cu căldură aceste produse.

Dacă cea mai dragă persoană va folosi în curând un iPhone X și nu știi dacă vei găsi o folie compatibilă cu acest model, vei descoperi în oferta Smart Protection și folie de protectie iPhone X, la același preț de 49 de lei și cu aceleași proprietăți performante.

Și pentru că se apropie luna cadourilor, o poți întâmpina de pe acum cu o achiziție foarte inspirată, o folie de protecție premium esențială prelungirii vieții și a bunei funcționări a iPhone-ului tău preferat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *